ALVAST  

EEN HARTELIJK APPLAUS  VOOR..

Dj Kansloos
djkansloos.jpg

 "Al sinds jaar en dag is DJ Kansloos een begrip bij vele Feestcafé's, feesttenten en festivals en wintersport dorpen.

Combineer fijne meezingers met stampende après-ski, Foute Gouwe Ouwe, springbare House, confetti, toeters en bellen, dan heb je wel de samenvatting van een #kansloosfeestje. Al jaren is Kansloos zelf fervent bezoeker van de Canstätter Wasen  waar hij de nieuwste nummers van mee neemt naar Laren. Reken op een leuke, dansbare en vooral gezellige avond, want met DJ Kansloos ist das immer Fest!

anita rosendorf
anitarosendorf.jpg

Anita Rosendorf (in het echt ook gék op rozen)!!  Met recht een Schlagerartiest in hart en nieren te noemen! Zij is te gast Oktoberfest Laren en zal met haar act het publiek letterlijk op de been brengen. Bekende hits als Ich bin wie Du, Herzilein en Du hast mich tausend mal belogen komen in haar show voorbij. 

Die Powerhosen
d56399802f9a061c5a9c45f3a838dace_DiePowe

Na het betere deel van west Europa, Mallorca en “Die Malediven” zijn nu ook “Die Niederlanden” aan de beurt. De oranje westerburen, inmiddels rijk aan vele Oktoberfesten, Duitse avonden en Bierfeesten ontvangen “Gretchen & Klaus” featuring “Die Powerhosen” met open armen. Massaal meedeinen, uit volle borst meezingen met de beste Duitse Schlagers is aan de orde van de dag. En warempel,… hier en daar een spontane Jodl ontspruit aan het feestgedruis! Het feest kan beginnen!